fredag 16 november 2007

Har känge tänkt att jag skulle sy mig en skötväska, med så där många bra fack på in och utsida. Har en dålig/billig nu och är såå trött på den (Nallepuh från Jysk)
Men skulle ju såklart vilja ha något som man gjort själv. Men jag vet ju inte var jag ska börja, hittde en jättefin http://www.gobligobli.com/

Har någon några tips till mig har man gör en smidig skötväska/väska, behöver inte vara så avancerad som ovanstående!?

Tacksam för alla svar, antingen kommentera här eller maila mig mailto:trulsadesign@gmail.com

Tack tack!!

2 kommentarer:

Sanna sa...

Inte ett tips, bara ville säga att jag också tänkt tanken. Speciellt nu som näste bebis är i magen. Förra gången hade jag inte nån vettig, vi nöjde oss med andra väskor och diverse påsar. Jag vet att mina släktingar sytt egna av "möbeltyg". En sån vik-bar som stängs med stora knappar och ögglor. Den är alltså bara en lång som viks på mitten. Handtag av nån slags trä eller rotting. Jag minns faktiskt inte. Facken är på insidan bredvid utrymmet där barnet ska ligga. Den används nog mest som blöjbytar-väska.

Lycka till! Jag vill gärna se hur du gör så att jag kan sno dina idéer sen!

KRAM

Trulsa Design sa...

Har en kompis som har en vanlig väska från typ Vero Moda, en väldigt ankel modell, en sån väsk påse om du förstår, kan tänka mig en sån i lite kraftigre tyg och MÅNGA fack på insidan. Får se hur det går med det nu, har faktiskt lite beställningar, en vuxen klänning och två barn tröjor med mössor. Så dom ska jag sätta fart med i kväll tror jag =)

KRAM