tisdag 14 december 2010

Loranga, Masarin & Dartanjang..

... eller var det billjus, julmusik & rött hår!!

Kom hem och tog en dusch, hade fått ett SMS från ett nummer jag inte kände igen.. Där stod det:
'Hej Alexandra! Lamporna är tända på din bil. Trevlig kväll! Mvh...'
Tacka vet jag omtänksamma människor. Tror någon inte alls varit så glad när hon skulle starta sin bil i morgon 8,50 annars ;)
Tack du fina människa!

Gillar julmusik och tycker det är mysigt att lyssna på så här till julen, till en viss gräns!! På jobbet har samma CD skiva rullat sen första advent, notera CDSKIVA, ca 20 låtar och hur många gånger hinner man inte höra den på en dag? Det får ni räkna ut själva! Nu tar jag saken i egna händer och fixar lite nytt på en Mp3 skiva!

Kommer inte ta tillbaka det blonda håret, I like det röda. Men det har ju sina för och nackdelar. Efter en dusch är hela duschen lite smått ljusrosa, fastnar så där lagom bra på vägg och golv! I dag fick jag även göra rent S golvbrunn som oxå var så där härligt rosa. Kuddar och handdukar, allt som jag kommer i kontakt med känns som det blir en aning rosa :-)Rotade runt lite i plånboken i dag, slängde gamla kvitton och så, och vad fick jag se då!!?!! MITT PISTOLSKYTTEKORT! Blev då lite påmind om att det måste vara dags snart att ta tag i lite skytte. Sista träningen för året har ju redan varit och det finns ju risk för att det kan bli kallt och vara mycket snö där! Men man kanske kan smöra lite för C & J ( en kaffe brukar räcka ;) ), så kanske man kan bege sig ut nån dag...

Inga kommentarer: