onsdag 16 mars 2011

Smink Vs Truck!

Hit o dit o fram o tillbaka... Roligt och intensivt!

Göttebörg, där hade jag kunnat bo, skulle kunna flytta i morrn, men jag har ju inte bara mig själv att att tänka på längre och jag tror inte pappan i fråga har lust och sadla om till göteborgare..
Vi hade i alla fall en wonderful helg me mycke mat och lite rörelse. Men jag saknar dom nåt så fruktansvärt, som E sa, 'det är så tomt och Tyst här nu'. Säger detsamma! Lilla E växer ju så fort nu och man missar så mycket när man inte träffas allt för ofta. Men snart år det vår och sommar och då ska jag bosätta mig i götet och eller E här. Så det så!!

Det börjar släppa lite tyngd både från mitt huvud och snart från mina axlar! Kontrakt på huset e skrivet, väntar bara på att det ska göras en besiktning på fre, sen har dom till den 21:a att häva köpet om det hittas nåt fel. Men hallå, det finns inga fel på mitt hus, inte på MITT hus som JAG har byggt ;-)

Ska jag få ett eget hem, jag trivs ganska bra i min väska jue!

I går var jag och A i Linköping på 'Inspirationskväll med IsaDora'. MakeUp det kan man aldrig veta för mycket av, det är ju så skojj. Vi fick smeta och kleta o testa.. Smygtitta på vårens/sommarens trender och färger..


Och på måndag taaaadaa....
Kattneholm nu kommer jag och vill ha med mig ett truckkort, så jag kan hem och jobba och lyfta mina tunga läppstift...
2 kommentarer:

Mimmi sa...

Är det truckförarutbildning i Katrineholm du skall gå på?

I så fall, vem ordnar den?

maila mig gärna på nyfiqen @ gmail.com

A sa...

Japp...för jag orkar inte lyfta alla själv ;-)